Ngarep > Produk > Topi Ember Jerami

China Topi Ember Jerami Produsen, Pemasok, Pabrik


Shangyi wis nggarap topi ember jerami luwih saka 10years.We minangka pabrikan khusus lan pemasok topi saham.

Topi ember jerami asline jenenge saka wangun topi ember, nanging bahane yaiku jerami kertas, sing uga bisa dibungkus lan bisa dihirup. Bahan sing ramah lan duwe pola tenunan sing luwih akeh, dekorasi bakal luwih akeh tinimbang topi ember katun biasa. Sawetara topi ember jerami ditenun nganggo tangan.

Kanggo wilayah berangin utawa sawetara kegiatan sing mbutuhake olah raga sing abot, kadhangkala kaya nalika sampeyan hiking, prahu, utawa sepedaan, lanyard angin perlu kanggo njaga topi tetep stabil ing sirah. Yen ora perlu, sampeyan bisa nyopot lanyard angin kaya nalika sampeyan blanja utawa lay ing pantai tanpa angin. Gampang dicopot utawa dipasang kanggo njaga kesederhanaan utawa stabilitas

Fitur entheng, perlindungan srengenge sing sampurna, lan tampilan serba guna sing modis nemtokake topi jerami kertas sing paling apik-Pilihan paling apik kanggo musim panas iki.

View as  
 
Topi Ember Jerami Ikatan Simpul

Topi Ember Jerami Ikatan Simpul

Shangyi Garment minangka produsen topi ember jerami ikatan simpul profesional ing China, Kami pemasok topi jerami MOQ Fleksibel, Kustomisasi Lengkap, Rega Wajar, Kualitas Bisa Dipercaya, Turnaround Cepet. Kita mbantu pengecer, distributor, grosir lan pemilik merek kanggo ngatur lan nggawe topi jerami dhewe. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan topi ember jerami ikatan simpul!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Topi Ember Jerami Polos kanthi Logo Kustom

Topi Ember Jerami Polos kanthi Logo Kustom

Shangyi Garment minangka topi ember jerami profesional profesional kanthi pabrikan logo khusus ing China, Kami pemasok topi jerami MOQ Fleksibel, Kustomisasi Lengkap, Rega Wajar, Kualitas Bisa Dipercaya, Turnaround Cepet. Kita mbantu pengecer, distributor, grosir lan pemilik merek kanggo ngatur lan nggawe topi jerami dhewe. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan topi ember jerami polos kanthi logo khusus!

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China Topi Ember Jerami minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Garmen Shangyi. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier anjog ing China, kita nyedhiyani produk selaras. Kita bisa ngedol kanthi rega sing murah lan bisa disesuaikan. Kita uga bisa ndhukung ing akeh lan Grosir. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!